Een professionele kapsalon in de regio Breda

Geplaatst op 27-09-2022

Categorie: Fashion

Of u nu enkel u haren wilt laten knippen of op zoek bent naar een professional die gespecialiseerd is in het verzorgen van uw complete bruidskapsel, bij kapsalon BY ESSYL in Prinsenbeek bent u aan het juiste adres. Wij focussen ons op 100% klanttevredenheid en wij zijn dan ook pas tevreden op het moment dat u dit als klant ook bent.

Het mooie van het kappersvak

Het mooie van het kappersvak vinden wij dat je mensen blij kan maken door een kleine verandering teweeg te brengen maar uiteindelijk wel te zorgen dat mensen blijven wie ze zijn. Ieder mens is uniek en dat unieke element moet je behouden door klanten tevreden en vol zelfvertrouwen de deur uit te laten gaan.

Gevoel voor de klant is hierbij naar mijn idee het belangrijkste onderdeel door op een kunstzinnige wijze te kijken naar het haar, de persoon en de vorm van het gezicht om er zo voor te zorgen dat er een perfect plaatje ontstaat waar de klant zich optimaal bij voelt.

Trends en technieken binnen het kappersvak

Trends en de nieuwe technieken zijn hierbij leidend die ik volg door trainingen en het lezen en bekijken van de nieuwste trends op internet  en de diverse vakbladen.

Zo slagen wij erin technieken om te zetten in een voor het haar kenmerkend, uniek, kappershandschrift. Hierin mixen wij uiteenlopende knip- en snijtechnieken van klassieke als creatieve kapsels. Met een scala aan tools creëren we aangepaste modellen en structuren voor zowel krullend als stijl haar.

Dit alles heeft er toe geleid dat het team van BY ESSYL is gespecialiseerd in de meest moderne kniptechnieken en haarkleuringen.

Onze behandelingen

In onze salon verzorgen wij uiteenlopende behandelingen voor zowel het haar als op het gebied van visagie voor bijvoorbeeld een feestje of een bruiloft. Wij zijn binnen onze salon gespecialiseerd in de volgende haarbehandelingen:

Haren knippen

Dit betreft altijd een uitgebreide knipbehandeling met vooraf overleg over wensen, mogelijkheden en bijbehorend advies.

Haren kleuren

Uitgebreide standaard kleurbehandeling met vooraf overleg over wensen, mogelijkheden en bijbehorend advies. Betreft basis kleurbehandeling met 1 kleur.

Specialisatie en ontwikkelen op het gebied van haar behandelingen doen wij onder andere door het zeer regelmatig bijwonen van gespecialiseerde knip- en kleur trainingen en –cursussen. Verder blijven wij up to date van de nieuwste trends en haarstijlen door het volgen van branche gerelateerde modeblogs, het lezen van vakbladen en het bijwonen van diverse shows.

Uitgebreide haar behandelingen

Buiten bovenstaande diensten kunt u ook bij ons terecht voor aanvullende haarbehandelingen en bent u bij BY ESSYL dan ook aan het juiste adres voor aanvullende speciale behandelingen voor het haar zoals:

Föhnen

Behandeling waarbij uw haar in het door u gewenste model wordt geföhnd en gestyled.

Highlights

Behandeling waarbij er meerdere kleuren in het haar worden gebruikt voor mooie en dynamische kleurovergangen.

Permanenten

Behandeling waarbij het haar wordt gekruld door middel van rollers voor een professioneel en natuurlijk uitziend resultaat.

Opsteken

Tijdens het opsteken wordt uw haar naar opgestoken voor een elegant, chic en trendy uiterlijk.

Bruidskapsels

Complete professionele verzorging van het haar rondom uw bruiloft zodat u schittert tijdens de mooiste dag van uw leven. Eenmaal proefkapsel is hierbij inbegrepen.

Hair extensions

Haarverlenging om met 100% natuurlijk mensenhaar een vollere en mooiere bos haar te creëren.

Visagie behandelingen

Indien u een complete avond uit wilt of gewoon net dat beetje extra wenst kunt u bij BY ESSYL ook terecht voor complete professionele visagie behandelingen. De visagie behandelingen variëren van basis make up tot complete bruidsmake up in combinatie met proef make up. De voornaamste behandelingen:

Visagie basis

Professioneel verzorgen van basis make up voor bijvoorbeeld een avond uit of een andere speciale gelegenheid.

Visagie uitgebreid

Uitgebreide visagie behandeling voor een professioneel uiterlijk

Bruidsmake up

Complete professionele verzorging van de make up voor de bruiloft zodat u schittert tijdens de mooiste dag van uw leven. Eenmaal proef make up is hierbij inbegrepen.

BY ESSYL is dé nummer 1 kapper in de regio Breda en Prinsenbeek

Zoekt u een professionele kapsalon die op de hoogte is van de laatste trends, maar ook in staat is om de mooiste traditionele kapsels te knippen of te zorgen voor de mooiste visagie voor die ene speciale gelegenheid of speciale dag?

Dan bent u bij BY ESSYL aan het juiste adres! Benieuwd naar onze salon? Bekijk de website van BY ESSYL op https://www.byessyl.nl/