Hoe kan ik geld verdienen met mijn eigen website?

Geplaatst op 02-03-2022

Geld verdienen met uw eigen website is mogelijk wanneer u zich aanmeldt als affiliate publisher bij een affiliate netwerk. Een voorbeeld van een netwerk waar u als publisher geld kunt verdienen is Daisycon. Er zijn een groot aantal adverteerders (affiliate merchants) die via een netwerk als Daisycon hun promotiemateriaal ter beschikking stellen, samen met de affiliate links die u kunt plaatsen op uw affiliate website om geld te verdienen.

Met het affiliate script van Vrolijk Internet Services kunt u producten van Daisycon heel eenvoudig promoten. Het affiliate script maakt het mogelijk om productfeeds van Daisycon op te halen en de producten met de bijbehorende productspecificaties en de juiste affiliate links automatisch toe te voegen binnen uw affiliate shop. Door van deze feeds gebruik te maken, hoeft u producten niet met de hand toe te voegen aan uw webwinkel.

Omdat de feeds periodiek door het script van Vrolijk Internet Services worden opgehaald, zullen ook wijzigingen binnen een feed automatisch worden verwerkt. Zo zal de nieuwe prijs bij een product zichtbaar worden binnen uw affiliate shop, wanneer de prijs van een product door de merchant wordt aangepast. Zo zien bezoekers altijd de juiste prijzen bij de producten en zal bij ieder product altijd de juiste productinformatie zichtbaar zijn. De feeds kunnen zodanig aan de productcategorieën van uw webwinkel worden gekoppeld, dat nieuwe producten automatisch zullen verschijnen binnen de juiste productcategorie.

Als er door een bezoeker op uw affiliate link wordt geklikt en deze bezoeker schaft het product aan via de website van de merchant, dan zal de sale aan u worden gekoppeld en ontvangt u als publisher een affiliate vergoeding. Als affiliate publisher kunt u binnen uw account bij Daisycon zien hoeveel geld u met deze vergoedingen heeft verdiend. Wanneer er met deze affiliate verdiensten een minimumdrempel is bereikt, kunt u worden uitbetaald.